Apotekernes brug af robotter udløser digitale Gazelle pris

Børsen og Google har hædret danske apoteker for deres udvikling inden for robotteknologi, og har tildelt KLS Nordic prisen som årets digitale Gazelle.

Digital Gazelle statuette_landsvinder

 

Børsen overrakte, den 7. December, prisen til KLS Nordic, der står bag den markante vækst i apotekernes udnyttelse af robotløsninger, som skaber større sikkerhed og frigiver mere tid til vejledning af kunder.

Det var en stolt og ydmyg direktør fra KLS Nordic, som modtog prisen foran en fyldt sal på Tivolihotellet i København. Morten Werner, CEO, KLS Nordic udtaler: ”Jeg er stolt over at modtage netop denne pris, da det anerkender mine fremsynede innovative kunder for deres robotløsninger, hvis teknologi skaber større sikkerhed og overskud til kundeservice.”

Den digitale Gazelle pris uddeles af Børsen i samarbejde med Google og gives til en virksomhed, der har vækstet på baggrund af en digital strategi og/eller udvikling af digitale produkter.

I begrundelsen for uddelingen af prisen til KLS Nordic lyder det blandt andet:

KLS Nordic udfordrer med deres robotløsninger en ellers traditionel apotekerbranche. Teknologien gør det muligt at frigive tid brugt på at finde/pakke medicin, hvilket i sidste ende betyder, at apotekerne kan frigive mere tid til at servicere samt vejlede deres kunder/patienter. Herudover har de gjort det muligt at betjene kunderne 24/7 ved brug af den eneste godkendte selvbetjenings-maskine på det danske marked.

KLS Nordic har gennem en årrække markeret sig på det digitale marked med udviklingen af robotløsninger. Firmaet står desuden bag det nye produkt, selvbetjeningsmaskinen, APO 24/7 – Pick up, der allerede er installeret på de første danske apoteker. Udleveringsmaskinen giver kunderne mulighed for, at hente deres medicin eller apotekervare, når de har tid.

KLS Nordic har derudover det næste digitale produkt klar til markedet. Selvbetjeningsmaskinen APO 24/7 – Shop, som kan indeholde helt op til 1000 forskellige varer, som kan bestilles, købes og hentes døgnet rundt direkte ved maskinen udenfor apoteket.

Se mere her:

Billeder fra Kåring her