KLS Update!
Januar 2018
Børsen kårer KLS Nordic til Landsvinder af Digital Gazellepris
Pris til danske apoteker

Danske apoteker vinder anerkendelse for deres robotløsninger, hvis teknologi skaber større sikkerhed og overskud til kundeservice.

Børsen har anerkendt danske apotekers digitalisering og innovative robotløsninger, og KLS-Nordic modtager med stolthed prisen som årets Digitale Gazelle på vegne af de danske apoteker.

Prisen som Digital Gazelle er udnævnt af Børsen i samarbejde med Google, som begrunder deres valg af vinder:

KLS-Nordic udfordrer med deres robotløsninger en ellers traditionel apotekerbranche. Teknologien gør det muligt at frigive tid brugt på at finde/pakke medicin, hvilket i sidste ende betyder, at apotekerne kan frigive mere tid til at servicere samt vejlede deres kunder/patienter. Herudover har de gjort det muligt at betjene kunderne 24/7 ved brug af den eneste godkendte selvbetjeningsmaskine på det danske marked.

Selvbetjeningsmaskinen, APO 24/7 – Pick up er installeret på flere(?) danske apoteker. Den giver kunderne mulighed for at hente deres medicin eller apotekervarer, når kunderne har tid – også uden for almindelig åbninsgtid. En fleksibel løsning, som også giver apoteker endnu mere tid til at servicere hver enkelt kunde.

De digitale løsninger til apoteker er mange. Den seneste er APO 24/7 – Shop, som kombineret med et website, kan indeholde 500 – 1.000 forskellige varer, som kan købes og hentes døgnet rundt direkte ved maskinen.